Robots

Wij bieden met onze robots oplossingen voor: picking, packing, palletising en handling.

De Vezet Group helpt u graag met het automatiseren van uw productieproces. Robotisering is het automatiseren van repeterende handelingen door middel van machines. We bedenken en bouwen oplossingen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Robots vervangen zware arbeid, verhogen uw rendement en zorgen dat u efficiënter en flexibeler kunt produceren.

Veel oplossingen die we met robots bouwen zijn gericht op assemblage en producthandling. Met bestaande technieken automatiseren we machines en complete productielijnen zodat u nog efficiënter kunt werken.

De Vezet Group biedt zowel nieuwe als gereviseerde robots aan. Er wordt altijd, in samenspraak met u, een oplossing op maat gemaakt!
Veelvoorkomende toepassingen van robotiseren zijn o.a. sorteren, handling, palletiseren, depalletiseren, assembleren en controleren.

Hoe verloopt het traject?

De Vezet Group vindt het erg belangrijk om direct een offerte op maat op te stellen. Als u interesse heeft in robotisering komen wij graag bij u langs om de diverse mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Er worden dan vragen gesteld zoals:

  • Zijn de wensen technisch haalbaar binnen het productieproces?
  • Is een robot het beste alternatief?
  • Past het binnen het beoogde budget?

Wij hechten er in het gehele traject veel waarde aan dat robotisering ook daadwerkelijk zorgt voor extra rendement. Dit betekent dan ook dat wij altijd kijken naar het beste alternatief binnen uw productieproces. Dit wordt tijdens of na een gesprek aangegeven.

Kortom: wilt u een totaaloplossing die zorgt voor een maximale efficiëntie, productiviteit en flexibiliteit? De Vezet Group kan, door jarenlange ervaring die is opgedaan op het gebied van packaging en in de voedingsindustrie, u een slimme technische oplossing bieden.

Vezet Group
Meerheide 107
5521 DX EERSEL

+31 (0) 497534820
info@vezetgroup.com